Apartmani Vodice
 
Pretraga smještaja
Od
Do
Odaberite tip smještaja:
Last minute

Sport

Vodice nude velike mogućnost za sport i rekreaciju. Tenis, plivanje, ronjenje, biciklizam, ribolov samo su neki od sportova u kojima se možete okušati u vrijeme vašeg odmora. Provedite aktivni odmor, odmorite duh i tijelo.

vodice ronjenje

Ronjenje

U Vodičkom podmorju naći ćete poznata arheološka nalazišta. Okušajte se u ronjenju, promatrajte koralje, školjke, ribe i ostale stanovnike velikih dubina. Istražite atraktivne lokacije. U Vodicama djeluje nekoliko škola ronjenja, sa tečajevima za početnike i za napredne ronioce.


Biciklizam

Popularan sport među domaćim stanovništvom je biciklizam. Ovdje ćete pronaći veliki broj uređenih biciklističkih staza. U okolici brda Okit okušajte svoje vještine u brdskom biciklizmu. Vozite se kroz šikaru i makadam, okusite miris netaknute prirode. Za laganiju vožnju, provozajte se uz obalu. Naša preporuka je lagana vožnja od Srime do Tribunja u ranim jutarnjim satima kako bi se izbjegla gužva na plažama.

vodice Big Game Fishing

Big Game Fishing

Lov na velike ribe oduvijek je bio izazov. Mnoga su mjesta na kojima se organizira odlazak na Big Game Fishing. Probudite natjecateljski duh u vama, ulovite najveću ribu i osjetite okus pobjede. Ukoliko je to previše za vaš ukus, uvijek možete izabrati klasični ribolov i lov na male ribe.
Rekreacija

Vodice nude stvarno veliki broj mogućnosti za rekreaciju. Odmah uz plaže naći ćete veliki broj sportskih terena. Košarkaški tereni nalaze se pokraj hotela Olypmia. Svaki dan igra se 3 na 3, pobjednik ostaje. Tereni za tenis nalaze se u neposrednoj blizini. Rezervirajte svoj termin i pokažite tenisko umjeće. Također, tu ćete naći terene za odbojku na pijesku i teren za nogomet. Za standardni oblik rekreaciju uvijek možete otići na trćanje (jogging) ili šetnju uz obalu. U sklopu hotela nalaze se fitness centri i teretane.

picigin

Picigin

Na plaži uvijek možete iznajmiti jet ski, provozati se na banani, tubama ili pak skijati na vodi. Odigrajte partiji picigina. Picigin je popularni hrvatski sport koji se odvija na plaži. Igra se sa malo lopticom, uz što veći broj igrača. Cilje je dodavati se uz što atraktivnije poteze, a da loptica ne padne u more.
adrenalin sport

Adrenalin

Za ljubitelje adrenalinskog sporta postiji veliki izbor. Uzmite rent a car i odvezite se do unutrašnjosti, par kilometara od Vodica. Planinarenje, rafting na Cetini, paintball ili quad vožnja, samo su jedna od mogućnosti za vaš izlet.

Klubovi

U Vodicama djeluje monogo sportskih klubova. Neki od njih su: Moto klub Okit, Karate klub Okit, BBK Orlov krug, NK Vodice.

Kontakt podaci Rezervacije možete izvršiti na: info@vodice-travel.com Vodice-travel.com Tel: 00385 1 363 5552 00385 1 363 9875

Vodice Travel Member Card

card

Rezervirajte smještaj putem Vodice-travel.com, te iskoristite brojne pogodnosti!

Registracija apartmana Prijavite Vaše apartmane na Vodice-travel.com Prijavi apartman
Besplatno oglašavanje

Oglašavajte svoje apartmane na Vodice-travel.com!

Besplatno oglašavanje