Apartmani Vodice
 
Pretraga smještaja
Od
Do
Odaberite tip smještaja:
Last minute

Rent a car

Istražite ljepote u okolici Vodica! Ne želite biti dio mase i putovati autobusima. Želite konfor i maksimalnu sigurnost. Putujete autom i sami organizirajte svoje izlete. Posjetite obližnje plaže, nacionalne parkove i ostale prirodne znamenitosti. Organiziramo rent a car za Vas na najbližim lokacijama, te ćemo vam pomoći kako doputovati do željene destinacije.

rent a car

Rent a car

Lagana vožnja Dalmatinskim krajolikom izazvat će oduševljenje kod svakog gosta. Otkrijte brežuljkastu unutrašnjost Dalmatinske zagore, istražite tajne seskog turizma. Posjetite seoska domaćinstva i osjetite okus fantastične domaće kuhanje, zasladite nepce vrhunskim crnim i bijelim vinama.
Nakon brežuljkastog dijela spustite se do obale na na kupanje. Prekrasne plaže u okolici Vodica jednostavno ostavljaju goste bez daha.

Ukoliko u Hrvatsku dolazte avionom, izaberite na koji na koji aerodrom stižete, mi ćemo se pobrinuti da vas tamo dočeka željeni prijevoz.

Kako odabrati auto?
Kontaktirajte nas mailom, opišite vaše zahtjeve i prepustite nama ostali dio organizacije.

autocesta autoput

Autocesta

Nekoliko savjeta kod odabira auta:
1. Koliko osiguranje (ne) treba za auto?
Moge kompanije pokušavaju zastrašiti kupce sa velikim osiguranjem za najam auta, koji u pravilu nije potrebno. Razmislite dva puta da li vam se isplati.

2. Dodatni troškovi
Potrebno je pripaziti na dodatne troškove koji se pojavljuju kod najma auto. Prije svega se misli na cestarine, koju kupci najčešće zaborave staviti u računicu. S obzitom da se nalazite u stranoj zemlji, savjetujemo najam GPS sustava. Uvelike će vam olakšati život, a ujedno smanjiti troškove za promašenu rutu putovanja.

3. Pristojbe na aerodromima
Ukoliko uzimate auto sa aerodroma, kod dogovora sa rent a car agencijom pazite da li su u cijenu uključene pristojbe na aerodromu. Ovakvi troškovi znaju biti veliki.

4. Istražite tržište
Prije ulaska u rent a car agenciju, predlažemo da par dana prije puta na internetu provjerite cijene najma auto kod pojedine agencije. Cijene se nekad znaju uvelike razlikovati online i kada dođete u agenciju. Zato uvijek budite spremni i nedajte nasjesti na trikove prodavača.

Nekoliko savjeta za sigurnu vožnju u Hrvatskoj:
- pratite prometne informacije na cesti i na radiju
- prije nego krenete na put provjerite vremenske uvjete za vožnju. Sukladno tome pripremite opremu u auto.
- Prilagodite brzinu uvjetima i propisima na cesti. Neslužbena toleracija brzine je 10%. To znači ukoliko je na autcesti propisano ograničenje 130 km/h, neslužbena tolerancija je do 140 km/h.
- Dnevena svijetla su obvezna kod zimskog računanja vremena
- Dnevne svijetla nisu obvezna kod ljetnog računanja vremena
- Telefoniranje tijekom voćnje strogo je zabranjeno
- Upotreba sigurnosnog pojasa za sve putnike je obvezna
- Naš savjet: poštujete propise i izbjegnite nepotrebne kazne.

Nudimo Vam usluge Rent-a-car preko naših partenra SMART RENTAL:

Car booking powered by: Smart rental

Kontakt podaci Rezervacije možete izvršiti na: info@vodice-travel.com Vodice-travel.com Tel: 00385 1 363 5552 00385 1 363 9875

Vodice Travel Member Card

card

Rezervirajte smještaj putem Vodice-travel.com, te iskoristite brojne pogodnosti!

Registracija apartmana Prijavite Vaše apartmane na Vodice-travel.com Prijavi apartman
Besplatno oglašavanje

Oglašavajte svoje apartmane na Vodice-travel.com!

Besplatno oglašavanje