Apartmani Vodice
 
Pretraga smještaja
Od
Do
Odaberite tip smještaja:
Last minute

Noćni život

Vodice su, u zadnjih 10 godina, postale jedno od najboljih mjesta za noćni život ljeti u Hrvatskoj!
Posjetite jedan od klubova Hacijenda, Opium, Makina Exit, after beach party Hookah bar! Mjesta za zabavu u ovome gradu je sve više, a mi ćemo vas uputiti i pomoći vam dati nekoliko informacija o noćnim klubovima i barovima u Vodicama. U ovom kraju tri sunoćna kluba Hacijenda, Opium i Makina Exit, dok su Makina i Hookah barovi u koje možete zalaziti tokom dana na popularne after beach party.

noćni klub hacienda

Hacienda

Hacienda je smještena dva kilometra od samog centra grada Vodica. Najveći je noćni klub naširoko poznat i izvan granica lijepe naše (smatraju ga uz noćne klubove na Zrču – Kalypso, Aquarius i Papayu, najboljim našim klubom). Jedan je od najvećih klubova – može primiti odjednom preko 2000 gostiju, što mu daje veliku prednost nad manjim klubovima. Posebnost kluba je ta što se nalazi na otvorenom! Gledate u zvijezde dok plešete! Zvuk clubbing muzike je kristalan radi dobre zvučne opreme i kvalitetno prilagođenih zidova namjenjenih baš za party. Uz svjetlosne efekte, koji daju još veći izražaj house muzici, tu su i veliki plesni podiji i vrhunski DJ-evi koji će vam zagarantirati odličan provod u ovom vrhunskom klubu. Hacienda ima svoj zaštitni znak – svjetlnosni top, koji vam može poslužiti kao navigacija ako se slučajno izgubite noću negdje u Vodicama ili ako neznate gdje se točno nalazi Hacienda. Do ovog najboljeg vodičkog kluba možete doći taksijima koji voze iz centra.

hookah bar

Hookah Bar

Hookah Bar je drugo najzvučnije ime (uz Haciendu) u Vodicama. Hookah Bar tvore 2 luksuzno uređena lounge bara, po jedan na svakoj najpoznatijoj plaži. Prvi se nalazi na Plavoj plaži (kod hotela Punta). Savršeno je mjesto za pripremu za izlazak u Haciendu, uz laganu atmosferu. Ako želite malo privatnosti sa svojim boljom polovicom, ovo je savršeno mjesto za vas.
Drugi, nešto noviji Hookah bar, se nalazi na plaži Hangar ispod hotela Olympia (istočni dio Vodica). Atmosfera u ovom baru je nešto uzavrelija nego u onom na Plavoj plaži. Ponekad gostuju i DJ-evi, te predstavlja odlično mjesto ukoliko želite se zabaviti na samoj plaži! Jako su popularni after beach party koji se održavaju svakodnevno u vrijeme od 17:00 do 21:00.
Na oba mjesta ćete definitivno uživati u muzici, suncu, pogledu i ugodnom razgovoru s društvom.

noćni klub opium

Opium

Opium je noćni klub koji se nalazi u ACM marini, smještenoj u centru Vodica. Ispočetka je radio isključivo kao coctail bar, ali danas je jedan jako dobar klub kojeg definitivno morate posjetiti! Danju ovo mjesto je otvoreno i radi kao bar.


noćni klub makina exit

Makina Exit

Makina Exit se nalazi odmah do Opiuma. Uz Haciendu je glavno mjesto za noćni izlazak. Svaki puta je nešto drugo, nekada gostuju poznati strani DJ-evi, a nekada pjevaju domaće glazbene zvijezde, tako da ima za svakoga ponešto. Preko dana, Makina je poznat bar u kojem se ljudi opuštaju i pričaju priče uz piće, dok se predvečer bar pretvara u noćni klub za svakog gosta.

Općenito, noćni život u Vodicama je vrlo bogat i uvijek se preko ljeta rade događanja koja privlače brojne hrvatske, ali i strane turiste. Ukoliko ste željni izlazaka, bez obzira na godine, ovo mjesto će vam zarobiti dušu zasigurno i htjet ćete se vratiti ponovo radi svih bogatstava koja nudi.


Kontakt podaci Rezervacije možete izvršiti na: info@vodice-travel.com Vodice-travel.com Tel: 00385 1 363 5552 00385 1 363 9875

Vodice Travel Member Card

card

Rezervirajte smještaj putem Vodice-travel.com, te iskoristite brojne pogodnosti!

Registracija apartmana Prijavite Vaše apartmane na Vodice-travel.com Prijavi apartman
Besplatno oglašavanje

Oglašavajte svoje apartmane na Vodice-travel.com!

Besplatno oglašavanje