Apartmani Vodice
 
Pretraga smještaja
Od
Do
Odaberite tip smještaja:
Last minute

Događanja

Svake godine veliki je broj događanja u Vodicama. Gledano kroz povijest, Vodice su uvijek bile centar zbivanja za vrijeme uskršnih i ljetnih praznika. Dođite u Vodice i uživajte u raznolikosti društvenih događaja kroz cijelu godinu.

vodice poklade maškare

Poklade

Svake godine krajem veljače i početko ožujka održavaju se poklade u Vodicama. Nove maske i domišljatost sudionika nanovo iznenadi sve posjetitelje Vodičkih poklada. Ulaže se puno truda kako si se smislila i napravila što originalnija maska. Glavni događaj poklada je spaljivanje negativca „Jove“. Uživajte uz puno pjesme, glazbe, plesa i odličnih maski. Poklade preuzimaju vlast, zabava počinje!

vodice uskrs žudije

Uskrs

Početak turističke sezone u Vodicama, tradicionalno se obilježava početkom Uskrsa. Vodice su oduvijek imale veliku tradiciju u slavljenju Uskrsa. Slavlje započine na Veliki četvrtak i traje do Velike subote. Žudije su glavna atrakcija slavlja. To su kopljanici iz rimskog doba koji 3 dana čuvaju Isusov grob do njegova uskrsnuća. Odjeveni su u originalne odore i opremljeni originalnim oružijem iz tog doba. Na veliki petak održava se procesija kroz cijelo mijesto. Žudije prate Isusa u vrijeme križnog puta. Dođite za Uskrs u Vodice i svjedočite velikom slavlju.

vodice vodička fešta 2012

Vodička fešta

4. kolovoza 2012.

U srcu sezone održava se največa fešta u regiji, Vodička fešta. Tradicionalno, veliki broj izvođača odazove se na feštu. Vrhunac fešte je prekrasni vatromet, koji svake godine iznenadi. Pogled sa rive ostavlja bez daha. Nakon vatrometa, opustite se uz najpoznatije hrvatske izvođače. Posjetite brojne štandove na kojima ćete naći veliki izbor pića i hrane. Nakon fešta, koja završava oko 2 ujutro, zabava se seli u popularne vodičke klubove. Iskusite noćni život i uživajte do jutarnjih sati. Neki od poznatijih klubova su: Hacienda, Hookah bar, Exit, Makina, Opium.

Jazz festival 29. srpanj 2012. - 30. srpanj 2012

Već je tradicija održavanje Jazz festivala u Vodicama. Kao do sada, i ove godine očekuje vas veliki broj jazz glazbenika, hrvatskih i stranih. Festival traje dva dana, nudi večeri nezaboravnog jazz ugođaja i iskustva.

The Garden Festival 4.srpanj 2012. - 11. srpnja 2012.

Na novoj lokaciji, pokraj Vodica u Tisnom, održava se sedmi Garden Festival. To je festival sunca i dobrih osjećaja. Prvoklasni svijetski DJ-evi, veliki klubovi na otvorenom. Zabava zagarantirana!

TERRANEO FESTIVAL 2012

Ovogodišnji Terraneo festival održava se u Šibeniku. Gostuje velik broj svijetski popularnih bendova. Neki od njih su The National, The Thermals, Janelle Monae, The Fall, Crystal Castles. Nezaboravan petodnevni provod na otvorenom.

Kontakt podaci Rezervacije možete izvršiti na: info@vodice-travel.com Vodice-travel.com Tel: 00385 1 363 5552 00385 1 363 9875

Vodice Travel Member Card

card

Rezervirajte smještaj putem Vodice-travel.com, te iskoristite brojne pogodnosti!

Registracija apartmana Prijavite Vaše apartmane na Vodice-travel.com Prijavi apartman
Besplatno oglašavanje

Oglašavajte svoje apartmane na Vodice-travel.com!

Besplatno oglašavanje